2012年10月31日星期三

Zuccarello med ny assist

Metallurg Magnitogorsk slo Parajumpers Jakker Severstal Tsjerepovets 5-2 i ishockeyserien KHL onsdag. Mats Zuccarello Aasen hadde en assist. Jevgenij Malkin ble den store spilleren med tre m?lgivende pasninger for vinnerlaget. Zuccarello fikk 16.03 minutter p? isen og p?dro seg en to minutters utvisning tidlig i kampen. Hjemmelaget vant etter periodesifrene 1-1, 2-0 og 2-1. Ogs? Patrick Thoresen noterte en Parajumpers Alaska assist onsdag, men SKA St. Petersburg tapte 3-4 hjemme mot Dinamo Riga. Det latviske laget scoret seiersm?let ?tte sekunder f?r slutt. SKA St. Petersburg l? under 1-3 et stykke ut i 3. periode, men kom tilbake og var oppe p? 3-3. ?tte sekunder f?r slutt scoret Miks Indrasis seiersm?let for gjestene. Thoresen spilte 17.50 minutter og Parajumpers Long Bear noterte m?lpoeng p? 1-1-scoringen til Tony M?rtensson. Keeper Lars Haugen spilte s? godt som hele kampen for Dinamo Minsk, men det ble 0-2-tap borte mot Traktor Tsjeljabinsk. Haugen ble tatt ut like f?r slutt da Dinamo satset p? en ekstra utespiller. Traktor benyttet sjansen og satte 2-0-m?let inn i ?pent bur. Haugen reddet 21 av 22 skudd s? lenge han var p? isen. (?NTB)